Bizar

8 Zeer nuttige, onverwachte, toepassingen voor tandpasta waarvan je niet wist dat ze bestonden

By  | 

 

Je zal versteld staan om te leren dat, naast het helpen om je tanden mooi en schoon te houden, tandpasta ook een onvervangbaar product is dat kan worden gebruikt voor verschillende taken in en rond het huis. Deze 8 “hacks” zullen echt uw leven gemakkelijker maken. Neem een kijkje hieronder en geniet ervan!

1. De toetsen op een piano kunnen zeer snel vuil worden als gevolg van het voortdurend contact met de menselijke vingers. Breng een kleine hoeveelheid tandpasta op een vochtige doek en reinig de toetsen zorgvuldig
Piano
2. Als u de binnenkant van een zwembril voorziet van een zeer dunne laag van tandpasta, die u er dan weer afwast, zal u zien dat ze niet meer zo snel beslaan bij het zwemmen
goggles
3. Vlekken op houten oppervlakken kan je verwijderen in slechts een paar minuten door ze af te vegen met een beetje tandpasta.
wood
4. Tandpasta is ook zeer goed geschikt voor het wegwerken van verschillende soorten vlekken op kleding, van lippenstift op een shirt tot spaghettisaus op een tafelkleed. Bedek de vlek met een kleine hoeveelheid tandpasta, wrijf het licht in , en laat het een tijdje inwerken vooraleer het af te wassen. Opgelet: voor gekleurde kleding best geen whitening tandpasta gebruiken.
cloth
5. Je kan je kranen hun oude glans terug geven als je ze te bedekt met een beetje tandpasta en opwrijft met een doek. Sterker nog, het werkt geweldig op alle verchroomde oppervlak.
taps
6. Je kunt tandpasta ook gebruiken om de bodem van een strijkijzer te reinigen!
iron
7. Tandpasta kan zelfs uw nagels schoonmaken . Bedek ze met een kleine hoeveelheid, laat een paar minuten inwerken en afspoelen met water. Klaar!
Als je wil kan je ze ook nog even borstelen.
finger
9. Schoenen met witte zolen, zoals bvb Converse schoenen, kunnen gemakkelijk worden gereinigd met tandpasta.
footware