Tandarts

Je hebt een vliegticket nodig om deze tandartspraktijken te bezoeken.

By  | 

Het bezoeken van een tandartspraktijk wordt door sommigen nogal eens aanzien als één van de onaangenaamste dingen des levens. Volgens hen is er bijna niets om naar uit te kijken, vanaf het maken van de afspraak tot het opdagen op de dag zelf…

Tot nu.

Deze 10 tandartspraktijken van over de hele wereld proberen om uw bezoek nog aangenamer en comfortabeler te maken. Hoewel ze natuurlijk niet in staat zijn sommige procedures minder vervelend te maken, zouden ze het makkelijk maken om sneller en vaker terug te keren. Uw tanden zullen u dankbaar zijn.

1. Dental Quarters, Perth, Australia.

Dental Quarters, Perth, Australia.

2. Horacek Dental Clinic, Portland, Oregon.

Horacek Dental Clinic, Portland, Oregon.

In Portland vind je een tandarts waar je lokale, organisch gekweekte koffie kan geserveerd worden.

3. Alfonso Patron Dental, Arlington, Virginia.

Alfonso Patron Dental, Arlington, Virginia.

Deze parktijk biedt positieve afleiding voor patiënten en bezoekers. Het stelt de therapeutische voordelen van kleur als decor voor de zeer zorgvuldige procedures die plaatsvinden elke dag.

4. Dentistry for Kids, Wilsonville, Oregon.

Dentistry for Kids, Wilsonville, Oregon.

Dr. Dustin James en co. zorgde ervoor dat kinderen niet opgroeien met schrik voor een bezoek. Elke kamer is ingericht om bezoekers van alle leeftijden te verbazen en prikkelen .

5. Dental Bliss, Bangkok, Thailand.

Dental Bliss, Bangkok, Thailand.

Deze praktijk is ontworpen om patiënten te ontspannen voordat ze “onder het mes” gaan, door de dingen ultra simpel te houden.

6. Labratorio de Protese, Porto, Portugal.

Labratorio de Protese, Porto, Portugal.

Je zou niet de enige die niet  verwachtte dat dit een tandartspraktijk was , het werd ontworpen door de beroemde Portugese architect Paulo Merlini.

7. Dental Clinic, Lisbon, Portugal.

Dental Clinic, Lisbon, Portugal.

Een ander ontwerp van de Portugese architect Paulo Merlini.

8. Dentist Angels, Barcelona, Spain.

Dentist Angels, Barcelona, Spain.

Koud, schoon, wit en steriel.

9. Barcelona Clinic, Barcelona, Spain.

Barcelona Clinic, Barcelona, Spain.

Deze praktijk bureau maakt gebruik van massief hout om sculpturale elementen voor de muren en plafonds te creëren en om een rustige en ontspannen sfeer te bereiken. Het beschikt ook over verticale tuinen om het buitengevoel in een subtiele maar toch opvallende manier binnen te brengen.

10. Dental Inn, Viernheim, Germany.

Dental Inn, Viernheim, Germany.

Deze Duitse tandartspraktijk heeft een eilandgevoel, glazen wanden en schuifdeuren die het interieur te scheiden van het exterieur. Het bevat vele functies die ook in een huis gezien worden.

(via Odd Stuff Magazine)

It seems that certain dentists around the world are making an effort to see my teeth more often. Too bad I”m such a good flosser, though. Otherwise, I”d certainly want to take them in more often.